052/61 59 97, 052/61 59 90

Добре дошли в сайта на "Сапко - С. Е." ЕООД !!!

За Нас

Корабна агенция – manning and crewing & ship engineering  САПКО-С.Е. ЕООД е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика с последен издаден лиценз номер # 1738 датиращ от 25.06.2014 г. и валиден до 25.06.2019 г. да извършва посредническа дейност по наемането и изпращане на Български морски кадри на борда на кораби от всякакъв тип плаващи под чужд флаг.Тази дейност се извършва от нашия екип от повече от 15 години и първия ни лиценз датира от 1999 година(като всеки пет години  лицензът се подновява ). Нашата осановна цел е да разширим услугите които предлагаме както и да осигоряваме бързи качествени услуги, за да задоволим нуждите на нашите клиенти – корабособственици/оператори и да покрием всички техни обявени позиции, както да осигурим вазможност за реализация и добре заплатена работа на кандидатите регистрирани при нас.

САПКО-С.Е ЕООД осигурява на разположение на своите клиенти високо-квалифицирани кадри за всички департаменти и всички позиции на кораби от различен тип, като  стремежът е  да разширяваме кръга и сферите в които предлагаме възможности за реализация

САПКО-С.Е.ЕООД – корабна агенция осигурява работни места в следните департаменти на пасажерски кораби на най-луксозните круизни линии в света:, Хотел, Рецепция,  Ресторант, Бар кухня,казино, магазини,музиканти балети атракциони за развлекателни програми, фотографски, фризиорки и спа персонал и мениджърски състав.

Представлявайки  едни от най-големите компании/корабостобственици - DCL, ISP, Seachefs, Global Management, Maritime Holding Group, Abou Merhi Cruises, Ibero Cruceros, NCL и други, САПКО-С.Е.ЕООД е сигурен партньор с утвърдени методи за подбор на кадрите. 

Медицинския център с който поддържаме работни взаимотношения предоставя на кандидатите за заминаване медицинско обслужване и издаване на медицински сертификати  според всички международни изисквания и според инструкциите на корабособствениците.

При подаване на документи се провежда се вътрешно интервю на английски език(испански/френски/немски) съобразно позицията за която се кандидатства.

Кандидатите с които работим трябва задължително да владеят Английски като задължителен за корабите с които оперираме и поне още един език като Испански, Френски, Италиански или Немски в зависимост от позициите за които кандидатстват.

Но за да продължим да се развиваме и за да поддуржаме високото качество на услугите който продължаваме да набираме кандидати за корабите, който оперираме, като предлагаме непрекъснато свободни позиции за всички длъжности:

САПКО –С.Е.ЕООД предлага едни от найшдобрите условия за офицерски състав на пасажерски кораби , обслужващи кораби и баржи, влекачи, платформени и сондови съоражения, контейнеровози и други – ротационен принцип на наемане , 4 месечни контракти, високо заплащане по европеиски стандарти.

1.Офицерски състав: CAPTAIN (MASTER),STAFF CAPTAIN,  CHIEF ОFFICER , SECOND, THIRD OFFICERS (MATE) и CHIEF ENGINEER, STAFF CHIEF ENGINEER, 1ST , 2ND ,3RD  и EL. ENGINEER, ELECTRONIC ENGINEER, както и ASSISTANT OFFICERS.

За всички кандидати за офицерския състав е необходимо да са завършили Висше военноморско училище или ВМЕИ за инженерния състав като трябва да имат отлични познания по английски език , да притежават добър стаж на море , референции от предишни работодатели извлечения от стажа потвърден от дирекция морска администрация , минимум 2 контракта за позицията за която кандидатстват

2. За всички кандидати за BOATSWAINS, HELMSMEN, SEAMAN, MOTORMАN, ELECTRICIANS, FIREMANS, ENGINE FITTERS, са задължителни всички професионални сертификати за правоспособност, сертификати по STCW 95 както и/или професионална диплома за позицията за която кандидатстват.

3. Hostage staff: CHIEF COOK, COOK, CHIEF STEWARD, STEWARD, BARMAN, ATTENDANT, WIPER, CLEANER, SHOPKEEPER, STOREKEEPER и MEDICAL PERSONNEL- DOCTOR , NURCE, SANITATION OFFICERS.Кандидатите да имат прилежащите необходими сертификати и/или препоръки с които да могат да кандидатстват за избраните от тях позиции.

4.Шоу и музикални групи.САПКО-С.Е. ЕООД раполага с широк спектър от различни музикални и развлекателни групи танцови състави, групи за шоу програми, но всеки нов кандидат-музиканти,танциьори, хореографи,Stage manager, DJ и други е с възможност да получи добра професионална реализация .

5.SPORT и FITNESS, BAUTY SALON STAFF, FITNESS INTRUCTORS, HARESTYLE , BOUTISIANS за различните позиции на луксозните кораби с които оперираме.

САПКО-С.Е.ЕООД разширява кръга на услугуте които предлага търсеики кандидати за различните ремонтни и реновационни проекти в които участва.

1) HULL WORKERS

2) ELECTRICAL and GAS WELDERS

3) SHIP FITTERS

4) CARPENTERS

5) PIPE FITTERS

6) ELECTRICIANS

7) TILLERS

8) UPHOLSTERS (тапицери)

Всички кандидати трябва да имат задълшителните профеасионални сертификати необходими за да бъдат ползвани в тези проекти.

DIPL. MACHINE ENGINEERS AND TECHNICIANS SHIP BUILDERS – MECHANICS, DESIGNERS, SUPERVISORS

DIPL. EL. ENGINEERS and ELECTRICIANS SHIP BUILDERS, EL. FITTER.

САПКО-С.Е.ЕООД през последните 8-9 години е един от лидерите по извършване на ремонти на големи пасажерски кораби и реконструкции на всички типове кораби.Ако сте доказани професионалисти с необходимите сертификати заповядайте в Екипите на САПКО –С.Е.ЕООД.

Не се колебайте да се свържете с нас на офисните телефони :

Тел:052/61 59 97                                     
Тел/факс: 052 61 59 96

Нашият e-mail за връзка е: sapkoenchev@abv.bg                          
Може да попълните нашата on-line бланка.