052/61 59 97, 052/61 59 90

crystal river cruises

Известна немска певица ще е кръстница на новия кораб на Crystal River Cruises

Най-луксозната круизна компания в света Crystal River Cruises обяви, че известната немска певица Ана-Мария Кауфман ще кръсти новия кораб на компанията - Crystal Bach. Корабът, заедно със своя близнаk Crystal Mahler, ще е с направление по реките Рейн, Майн и Дунав.

Новопостроеният кораб тръгна на своето първо плаване от Амстердам на 13 Август и ще бъде кръстен в Rudesheim, Германия на 20-ти август. Като направи специално изпълнение на кораба, Ана-Мария Кауфман ще даде своята благословия по време на церемонията по кръщаването, като изпълни “Air” на Йохан Себастиан Бах.

„За мен е чест, че най-обичаната и талантлива певица в Германия ще кръсти нашия нов кораб Crystal Bach, когато той официално отплава по река Рейн“, каза главният изпълнителен директор и президент на компанията Еди Родригез.

 

Crystal River Cruises премахва едно от осигурените хранения за повечето от пътниците си

До сега, всички пасажери на борда на корабите на най-известната и луксозна круизна компания в света Crystal River Cruises имаха осигурено безплатно хранене в луксозните ресторанти, оценени със звезди тип „мишелин“. Вечерите се състояха или във Виена, или в Будапеща, по време на някои от круизите на компанията по р. Дунав. Например, гостите на борда можеха да избират между едни от най-скъпите и луксозни ресторанти в света – Le Ciel, Edvard, Konstantin Filippou, Tian Wien, Winekitchen и Costes.

От сега нататък, компанията налага промяна. Тези скъпи вечери ще бъдат достъпни само за пасажерите, които са резервирали луксозните каюти на корабите от категория Penthouse или Crystal Suite (CS). Пасажерите от другите видове каюти ще могат да се насладят на вечерите само срещу допълнително заплащане.

Тази новина беше известена на Интернет страницата на компанията, като клиентите, които са резервирали преди 7-ми август ще могат да се възползват от старите условия.

Услугите, които остават включени в цената на всички видове резервации на каюти, остават: напитки, избор от поне две подготвени екскурзии на всяко едно пристанище, обслужване от иконом, самолетни трансфери от и до мястото на отплаване на кораба и до час безплатен WiFi дневно на всеки един пасажер.