052/61 59 97, 052/61 59 90

Кога мога да кандидатствам за работа на пасажерски кораб?

Може да кандидатствате целогодишно чрез Application Form, побликувана на нашата уеб страница или да посетите директно офиса, за да подадете документи и да попълните специализираната Application Form.

Кога мога да започна работа на пасажерски кораб?

Оферти за работа на пасажерски кораби получаваме през целия сезон. Кога ще бъдете назначен зависи преди всичко от Вашия професионален и езиков опит. При кандидатстване ще Ви информираме за възможностите за Вашето наемане.

Мога ли да работя на един кораб с приятеля / ката си ?

Може, но не можем да Ви гарантираме, че ще започнете заедно от самото начало.


Необходими ли са ми моряшки паспорт и сертфикати STWC-78/95 ?

За всички круизни кораби са Ви необходими моряшки паспорт и STWC-78/95 сертификат докато за речните пасажерски кораби – не.

Храната и настаняването на кораба безплатни ли са за персонала?

Да, напълно безплатни, което Ви позволява да спестите много пари. При постъпване на работа на пасажерски кораб Вие ще имате възможност да се храните по четири пъти на ден.

Какви са условията за живот на пасажерски кораб?

Условията за живот са различни на различните кораби, но повечето зависят от длъжността Ви. Двама или трима души (понякога четирима) живеят в една кабина, обзаведена с легла, гардероби, маса, телевизор, телефон и собствен санитарен възел. Позициите от средно и топ мениджърско ниво обикновено имат самостоятелна кабина.

Колко дни седмично ще работя?

Ще работите седем дни седмично от началото на договора.

Мога ли да излизам на пристанищата, които кораба посещава?

Свободното време зависи от Вашата длъжност и работен план. Когато сте в почивка между смените си можете да се наслаждавате на свободното си време.